De Staff

Het bestuur

Voorzitter & penningmeester

Raphaël de Landsheer is verkozen tot voorzitter van onze club. Hij vertegenwoordigt Brussels Lacrosse ten aanzien van andere Belgische clubs, maar ook op internationaal niveau. Binnen de club ontwikkelt hij de voor de club nodige projecten, of draagt deze verantwoordelijkheid over aan een ander (bestuurs-)lid. Op nationaal niveau discussieert hij mee over alle lacrosse gerelateerde zaken met de BLF (Belgische Lacrosse Federatie) en vertegenwoordigt hij alle spelers van Brussels Lacrosse.

Raphaël, aka ‘picsou’ is ook onze penningmeester, en aldus een man met meerdere talenten. Als penningmeester is Raphaël verantwoordelijk voor alle uitgaven en inkomsten van de club, het materiaal, de velden die gebruikt worden voor trainingen en wedstrijden, etc.

 

Secretaris

Onze secretaris, Pauline Héraly, is het contactpunt voor alle (nieuwe) leden en is verantwoordelijk voor de relaties die de club heeft met het stadion, de gemeenschap Sint-Lambrechts-Woluwe, de BLF en de andere clubs. Zij is ook degene die ervoor zorgt dat alle administratieve zaken op orde zijn. In geval van een blessure, vragen, of andere zaken, moet u bij Pauline zijn!

 

Manager Bobcats

De team manager is de baas van het team. Bij onze Bobcats loopt alles als een geoliede machine door de organisatietalenten van Amandine Servotte! Zij is altijd aanwezig om over de wensen en benodigdheden van de Bobcats te waken. En regelt daarnaast verschillende  praktische zaken, zoals de inschrijvingen van nieuwe speelsters, organisatie van de wedstrijden… Zodanig kunnen de speelsters zich volledig richten op hun sport.

 

 

Manager Beavers

Bij de mannen staat Jonathan Lefebvre aan het roer. Hij motiveert de mannen, organiseert de wedstrijden en zorgt voor hordes nieuwe Beavers die lid willen worden. Verder voelt hij zich goed bij het organiseren van evenementen, en is hij niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken om ervoor te zorgen dat zijn team en de club groeit! Hij is degene die zorgt voor de communicatie vanuit het bestuur naar zijn spelers en andersom.

 

 

 

COACHING STAFF

Coachs Bobcats

Fleur Versteegh, Holly Davis et Pauline Héraly

 

Coach Beavers

Gaspard Lens

Coach ploeg jeugd

Fleur Versteegh